Informatii scoala

Scoala Gimnaziala Izbiceni are in prezent aproximativ 500 de  elevi repartizati in trei cicluri de invatamant: prescolar, primar si gimnazial precum si  programul ,,A doua șansă,,. La nivelul prescolar functioneaza un numar de 5 grupe, nivel primar 10 clase si gimnaziu 8 clase.
 Incepand cu anul scolar 2016-2017 in cadrul Scolii Izbiceni functioneaza si Programul “A doua şansă” care se adresează adolescenţilor, tinerilor, adulţilor, proveniţi din medii sociale diverse şi cu vârste variate, care nu au urmat sau nu au finalizat învăţământul primar și gimnazial. Programul oferă acestor categorii de persoane posibilitatea continuării şi finalizării învățământului obligatoriu fără a fi nevoite să-şi întrerupă eventualele activităţi profesionale sau familiale în care sunt angrenate. Acest program are un numar de 2 clase la nivelul primar -  nivelul I si 2 clase la secundar superior, anul I.

Resurse materiale
Școala dispune de 10 clase si 2 laboratoare ( fizică-informatică, chimie) și cabinet de arte plastice, cabinet CEAC, cancelarie, bibliotecă, secretariat, spațiu depozitare ,,Cornul și laptele,, ,  sala de sport modernă și bază sportivă bituminizată.
Salile de clasă, cabinetele, laboratoarele și sala de sport sunt dotate cu mobilier nou și materiale specifice.

Read 4420 times Last modified on 21 Feb 2017
More in this category: « Galerie foto

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta