Mihai Eminescu sarbatorit la Izbiceni

Joi 15 ianuarie 2015 preşcolarii şi elevii claselor Scolii Gimnaziale Izbiceni au sărbătorit pe scena Centrului Cultural „Tudor Gheorghe” din Izbiceni ziua marelui poet, a Luceafărului românesc – Mihai Eminescu.
Activitatea, inceputa la ora 15:00, a avut invitati de marca precum maestrul George Stanca, poetul si ziaristul Dumitru Sarghie, poetul si epigramistul Nicolae Zarnescu si nu in ultimul rand interpetul de muzica folk, fost membru al cenaclului Flacara, Viorel Stefanescu. Fiecare invitat aluat cuvantul si au impartasit din experinta lor elevilor scolii gimnaziale.
Programul astistic din finalul activitatii a fost coordonat de doamnele Sprincenatu Felicia, Urzicana Mirela si domnul Streche Marius. Au urcat astfel pe scena prescolarii gradiniteti din Izbiceni ce au recitat din opera marelui poet, elevii clasei I A s-au alaturat celor mici, iar elevii din clasa a III-a A au pus in scena opera “Fat Frumos din Lacrima”. Instructorii Panait Gigi si Baragan Mihai au acompaniat elevii din ciclul gimnazial in interpretarea unor cantece inspirate din operele poetului luceafar. Activitatea s-a incheiat cu suita de dansuri a ansamblului “Hora” coordonati de instructorul Gulie Iancu.

Read 2817 times

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta