Festivalul Toamnei

Toamna, anotimpul bogăţiei poate constitui o sursă de creativitate. Varietatea multicoloră a inspirat întotdeauna mintea ţi gândirea copilului, dornic să se afirme potrivit vârstei ţi preocupărilor lui.Toamna este o bogăţie atât materială, cât şi spirituală.

Vineri. 31 noiembrie 2014 şcolarii claselor pregatitoare – IV au sărbătorit pe scena Centrului Cultural „Tudor Gheorghe” din Izbiceni festivalul toamnei in cadrul proiectului „Toamna mandra harnica si de roade darnica”.


Activitatea a inceput prin prezentarea lucrarilor concursului de creatie de catre doamna invatatoare Velica Elena Alina, unitatea noastra primind un numar de 468 de lucrari din toate judetele tarii. Programul artistic a inceput pe note muzicale, elevii claselor a III-a B coordonati de doamna Fulga Mihaela au interpretat trei cantece muzicale, a urmat sceneta „Fructele toamnei” pusa in scena de clasa pregatitoare A coordonatata de doamna invatatoare Velica Alina. Programul a continuat cu valsul toamnei al clasei a V-a A. Elevul Iacob Fabrizio a interpretat la chitara piesa „Pleaca”, iar programul artistic s-a incheiat cu suita de dansuri a ansamblului „Hora”.

Read 3056 times

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta