Sa ajutam batranii

Acest proiect educational este conceput ca un parteneriat intre pilonii comunitatii locale, scoala - primarie – biserica şi are ca scop crearea unui zâmbet pe fețele îmbătrânite ale bunicilor singuri din azilul de bătrâni din Corabia
Voluntariatul poate produce o schimbare in bine in comunitate. In Romania actiunea de voluntariat este putin raspandita, iar aceasta trebuie cultivata in mentalitatea copiilor de timpuriu. Ne place sa credem sau nu, tinerii de astazi sunt viitorul nostru, iar noi, ca dascăli avem datoria de a le însămânța dorința de bine şi a le dezvolta valorile civice şi morale. Astfel, miercuri, 30 noiembrie 2013, un grup de elevi ai Şcolii Gimnaziale Izbiceni însoțiți de o parte a corpului profesoral au întreprins o activitate de voluntariat şi au vizitat casa de bătrâni din Corabia. Aici ei au adus pe lângă un zâmbet pe fața bătrânilor şi alimente: compot, dulceață, zacustă şi alte bunătățuri care să-i ajute pe aceşti oameni unitați de soartă şi să le mai îndulcească existența.

Read 2743 times

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta