Izbiceni, gazda emisiunii-concurs, "Miss fata de la tara"

Realizatorii emisiunii-concurs au ales comuna Izbiceni, unde să înceapă filmările la noul sezon, pentru a desemna reprezentanta Oltului în marea finală.

În perioada 19-20 ianuarie, la Izbiceni, s-a desfăşurat emisiunea-concurs „Miss fata de la ţară”, realizată de postul naţional de televiziune PrimaTv. Realizatorii au ales comuna Izbiceni ca loc de desfăşurare a emisiunii pentru judeţul Olt, iar autorităţile locale au acceptat propunerea. La concurs au participat tinere cu vârsta de peste 14 ani, din localitate.
În data de 19 ianuarie a avut loc etapa de preselecţie, în care fetele au fost supuse unor probe prin care au demonstrat că se pricep la treburile gospodăreşti, dar şi la muncă. Dintre participante, au fost alese doar şase, care, în a doua zi de concurs, au avut posibilitatea să-şi etaleze talentele. Doar una va ajunge în finala de la Bucureşti, unde va concura alături de tinere din alte şase zone ale ţării, pentru marele premiu în valoare de 10.000 euro.

Read 27020 times

Mesajul primarului

Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase.

Gulie Marian


Contact

  info (@) izbiceniolt.ro
  0249-535.002
  0249-535.001
  Comuna Izbiceni, Olt

Ne puteti contacta